15 Temmuz 2013 Pazartesi

Mantarlı Et Sote Tarifi

Malzemeler
1 adet Soğan
2 adet Sivri Biber
Margarin
Tuz
Kara Biber
Kekik
Nane
Pul Biber
500 gram Kuşbaşı Et
300 gram Mantar
2 adet Domates
Hazırlanışı
Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.

**Afiyet Olsun**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder