11 Temmuz 2013 Perşembe

Bezelyeli Tavuk Tarifi

bezelyeli_tavuk 
 Malzemeler
1 kilo bezelye
1 adet tavuk göğsü
2 adet soğan
500 gr patates
3 adet domates
1 kaşık salça
3 kaşık yağ
tuz
Bezelyeli Tavuk Hazırlanışı:

Öncelikle Tavuk Göğsümüzü kemiğinden sıyırmakla tarifimize başlıyoruz.Ardından ceviz büyüklüğünde doğruyoruz.Sonra tencereye doğranmış soğanlarımızı tavukları ve yağımızıda ilave edip güzelce kavuruyoruz.Kısık ateşte karıştırarak pişiriyoruz.
Sonra doğranmış domates,bezelye ve salçamızıda ilave edip üstüne kadar suyumuzu koyup ardından patateslerimizi de doğrayıp ilave ediyoruz ve pişiriyoruz.
**Afiyet Olsun**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder