30 Temmuz 2013 Salı

Mantar Sote Tarifi

Mantar
Malzemeler
Yarım kilo tavuk göğsü
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ yada zeytinyağ
200 gr mantar
2 adet yeşil biber
3 adet domates
3 adet soğan
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
İsteğe göre pulbiber
Tuz

Hazırlanışı
Öncelikle yağınızı tencereye koyduktan sonra tavuklarımızı kuşbaşı doğrayıp yıkadıktan sonra tencereye koyalım.Tavukları az pişirdikten sonra içine doğradığımız biber ve soğanları da ekleyin ve kavurun.Daha sonra mantarlarımızı kuşbaşı büyüklükte doğradıktan sonra tenceremize koyalım.Son olarak domates ve baharatlarımızı da ekledikten sonra 1 çay bardağı su döküp.20-25 dk pişirelim.
**Afiyet Olsun**


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder